Možna izvedba iz materialov surovinske sestave 100% bombaž ali 50% bombaž - 50% poliester (t.i. mešanica).

Bluza je lahko klasičnega ali angleškega kroja. V višini prsi sta prišita prsna žepa (lahko samo eden na srčni strani),ki se lahko zapirajo z neti (stiskači), na zadrgo ali so brez zapiranja. Možna izvedba je tudi z dvema žepoma v trebušni višin. Bluza se zapira z neti (stiskači), na gumbe ali zadrgo. Možna izvedba je s pokrito zadrgo. V pasu je lahko za zožitev bluze na bočnih straneh dodana elastika širine 5cm in dolžine 10cm. Na hrbtnem delu bluze sta lahko dve odprti gubi, globine 2cm.

Farmer hlače so klasičnega farmer kroja. Na prsnem podaljšku je večji žep (19 x 19 cm), ki je lahko izveden brez zapiranja ali pa se lahko zapira z zadrgo oz. z neti (stiskači). Na hlačnicah spredaj sta prišita poševno krojena žepa, na zadnji levi hlačnici pa je tik ob zadnjem žepu še meter žep dimenzije 16 x 7cm. Zadnji žep je dimenzije 20 x 16cm in je lahko brez zapiranja ali pa se zapira na zadrgo oz. na nete (stiskače). Spredaj in na desni strani sta razporka, ki se zapirata z gumbi. V višini pasu je na hrbtni strani všita elastika, širine 2,5cm, ki služi za zožitev hlač v pasu. Naramnice so dolge 70cm, narejene iz istega blaga kot so hlače ali pa so elastične in se zapirajo s plastično sponko. Možne izvedba je z ojačanimi koleni, kjer je prednji del hlačnice v višini kolen ojačan z dodano plastjo istega materiala in tudi z medvlogo iz pene.


POMEMBNO!

Na fotografijah vidite že izdelane barvne kombinacije. Pri naročilu pa lahko, na podlagi barvne karte predlagate svojo barvno kombinacijo, ki je lahko vezana na vaš logotip ali dejavnost. Ker oblačila šivamo sami, v lastni šivalnici, vam oblačila lahko sešijemo v poljubni barvni kombinaciji, poljubnih modelih, ki so lahko po merah in količinsko sestavljeni po želji.

(C)2015 KIMMY oblačila za delo, Miro Sevšek s.p. - Vse pravice pridržane - Agencija 5ka