Delovna bunda je angleškega kroja. V višini prsi sta prišita prsna žepa (lahko samo eden na srčni strani), ki se lahko zapirajo z neti (stiskači), na zadrgo ali so brez zapiranja. Možna izvedba je tudi z dvema žepoma v trebušni višin. Bunda se zapira z neti (stiskači), na gumbe ali zadrgo. Možna izvedba je s pokrito zadrgo. V pasu je lahko za zožitev bunde na bočnih straneh dodana elastika širine 5cm in dolžine 10cm.

Delovna bunda je lahko neomejeno barvno kombinirana in opremljena z logotipom na žepu in/ali hrbtnem delu. Izdelujemo tudi model s snemljivimi rokavi!


POMEMBNO!

Na fotografijah vidite že izdelane barvne kombinacije. Pri naročilu pa lahko, na podlagi barvne karte predlagate svojo barvno kombinacijo, ki je lahko vezana na vaš logotip ali dejavnost. Ker oblačila šivamo sami, v lastni šivalnici, vam oblačila lahko sešijemo v poljubni barvni kombinaciji, poljubnih modelih, ki so lahko po merah in količinsko sestavljeni po želji.(C)2015 KIMMY oblačila za delo, Miro Sevšek s.p. - Vse pravice pridržane - Agencija 5ka